BIKETOYZ AMBASSADÖRER

CALLE FRIBERG OCH HENRIK SPARR

ENVE/FOX Ambassadörer

Team HiQs mountainbikers, Calle Friberg och Henrik Sparr är båda svenska mästare flera gånger, med deltagande i Cape Epic - det som kallas mountainbikeens "Tour de France" med nästan 112 km cykling och 13 530 meter under 8 dagar i Sydafrika.

 Facebook  |   Instagram


 

 

TROELS JENSEN

ORTLIEB Ambassadör

Troels Jensen arbetar som filmfotograf och reser mycket utomlands. Nu är han en del av en dansk produktion i USA som regisseras av Eva Marie Rødbro som bla. också bakom "The Princesses on the Block" var det mest visade programmet på DRs onlineplattform någonsin. Troels anses vara en av de bästa i den danska industrin. 

 Facebook 


 

 

Frederik Olsen

FOX Ambassadörer

Frederik Olsen är den nya pojken i klassen Enduro och DH, vinnare av Trail Cup och DH Cup 2019 i Danmark och 1: a plats i IXS Downhill Cup Winterberg (U19 PRO). 2020 kommer han att delta i DH World Cup. Tillsammans med sin utbildning.

Facebook  |   Instagram


 

 

JAN DALHOFF

ORTLIEB Ambassadör

Jan Dalhoff är grundaren av klarmelding.dk som löser en mängd olika uppgifter för företag och individer inom teambuilding, projektkoordinering, evenemangsplanering och undervisning. Förutom sitt arbete som konsult är han också en äventyrare med bakgrund från släde-patruljen Sirius.

Facebook  |   Instagram


 

 

LARS LOMHOLT

MAVIC Ambassadör

Lars är en ultraidrottare och avslutade 6 Ironman och är nu en del av träningssamhället, Team kona spirit. Sport, motion, kost, motion och hälsa har alltid varit en del av hans liv. Under de senaste 20 åren, med fotboll, simning, gymnastik, springa, styrketräning, men nu är den "enda" triatlon fokuserad på. 

Facebook  |   Instagram


 

keyboard_arrow_up